Læsetid: 1 min.

Ny regering vil ikke underskrive EU-charter

27. november 2007

Den nyvalgte polske premierminister, Donald Tusk, meddelte i sidste uge i en rekordlang åbningstale på tre timer, at hans regering ikke har til hensigt at underskrive EU's nye menneskerettighedscharter. Tusk, som ellers er varm EU-tilhænger, fortalte, at beslutningen er taget i "respekt for den aftale, som den tidligere konservative regering har forhandlet færdig", men sagen er, at premierministeren har brug for den tidligere premierminister Jaroslaw Kaczynskis EU-kritiske parti for at opnå det to tredjedeles flertal, der kræves for at Polen kan ratificere reformtraktaten, skriver BBC.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu