Note
Læsetid: 1 min.

Oppositionen samles mod Musharraf

Udland
16. november 2007

Præsident Pervez Musharraf var i går ved at lægge sidste hånd på den overgangsregering, som skal lede Pakistan frem til parlamentsvalget i begyndelsen af januar. Samtidig enedes landets to mest indflydelsesrige oppositionspolitikere, Benazir Bhutto og Nawaz Sharif, om at danne en fælles front mod Musharraf for at tvinge ham fra magten. I storbyen Karachi udbrød der atter uro, og to drenge på 11 og 12 år blev dræbt. Den fælles front mellem Sharif og Bhutto mod Musharraf betyder, at de to største og stærkeste oppositionspartier nu står sammen over for præsidenten.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her