Note
Læsetid: 1 min.

Reinfeldt mister rådgiver i kysseskandale

Udland
2. november 2007

Sveriges statsminister, Fredrik Reinfeldt, har mistet en af sine rådgivere. Den 35-årige Ulrica Schenström har i en uge været centrum i en sag om kys, vin og national sikkerhed. Aftonbladet visteforleden billeder af Schenström, som kyssede en journalist i en bar. Senere forlød det, at de to havde drukket øl og vin for knap 1.000 svenske kroner, og så ændrede temaet sig til at handle om nationens sikkerhed. Reinfeldt har ikke villet svare på, om Schenström havde vagt den aften. Havde hun det, var det hende, som skulle koordinere et alarmberedskab i Sverige. I går bebudede hun så sin afgang.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her