Note
Læsetid: 1 min.

Sarkozy

Udland
5. november 2007

Syv europæere, der blev frigivet af myndighederne i Tchad, forlod i går det centralafrikanske lande om bord i et fly sammen med Frankrigs præsident, Nicolas Sarkozy. De syv personer var del af en gruppe på 17 franskmænd og spaniere samt fire fra Tchad, som blev tilbageholdt af myndighederne for at have forsøgt at få fløjet 103 børn ud af Tchad til Europa. De øvrige ni personer er fortsat varetægtsfængslede i Tchad. Nødhjælpsarbejdere fra den private organisation Zoe’s Ark er blevet beskyldt for at ville bortføre børnene med henblik på bl.a. at sælge dem til pædofile.

ritzau/AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her