Note
Læsetid: 1 min.

To Røde Khmerer-ledere anholdt

Udland
13. november 2007

Den tidligere udenrigsminister i Cambodjas Røde Khmerer-styre, Ieng Sary, og hans kone, tidligere socialminister Ieng Thirith, blev i går morges anholdt i deres hjem i Phnom Penh, oplyser cambodjansk politi. Bevæbnede betjente og udenlandske sikkerhedsvagter fra Cambodjas FN-støttede krigsforbrydertribunal havde omringet parrets hus, inden politi og repræsentanter for domstolen anholdt det aldrende ægtepar. Parret vil blive anklaget for forbrydelser mod menneskeheden, mens Ieng Sary også vil blive anklaget for krigsforbrydelser, sagde embedsmænd.

ritzau/ AFP.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her