Læsetid: 1 min.

Tusk vil rådføre sig med EU

7. november 2007

Donald Tusk, den nye premierminister i Polen, betragter den amerikanske plan om anlæg i Europa til et missilskjold som et europæisk spørgsmål. Tusk sagde i går på sit første pressemøde med udenlandske medier siden valgsejren, at han derfor vil rådføre sig med de andre europæiske lande om sagen. Planen er, at der skal placeres anlæg i Polen og Tjekkiet i forbindelse med missilforsvaret.
Tusk tilføjede, at han selv er åben over for USA’s missilskjold og sagde desuden, at han vil fastholde Polens stærke bånd til USA, men han vil samtidig forsøge at forbedre det anstrengte polske forhold til EU.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu