Læsetid: 1 min.

Åbenhed over for 'seriøst'tilbud fra Hamas

22. december 2007

En våbenhvile mellem Israel og den radikale palæstinensiske Hamas-gruppe er en mulighed. "Hvis Hamas kommer med et seriøst tilbud om våbenhvile, bliver der forhandlinger," siger minister for infrastruktur, Benjamin Ben-Eliezer, der er medlem af Ehud Olmerts 12 mand store sikkerheds-komité. Tilbuddet skal indeholde et totalt stop for raketangreb fra Gaza mod israelske mål, et stop for våbensmugling over grænsen mellem Gaza og Egypten, og forhandlinger om frigivelse af den israelske militærmand Gilad Shalit skal straks indledes.

ritzau/dpa

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu