Note
Læsetid: 1 min.

Colombianske oprørere vil frigive bortførte

Udland
19. december 2007

Marxistiske FARC-oprørere gav tirsdag ordre til en frigivelse af Clara Rojas, der blev bortført sammen med den fransk-colombianske politiker Ingrid Betancourt under valgkampen til præsidentvalget i Colombia i februar 2002. Hun skulle frigives sammen med andre bortførte, oplyste Cubas officielle nyhedsbureau, Prensa Latina. De frigivne ventes at blive udleveret til Venezuelas præsident, Hugo Chavez. "Ordren om en frigivelse i Colombia er allerede blevet givet," skrev nyhedsbureauet, som bragte en rapport underskrevet af ledelsen i FARC.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her