Note
Læsetid: 1 min.

Fransk journalist bortført

Udland
17. december 2007

En fransk journalist blev søndag bortført af bevæbnede mænd i Somalias nordlige Puntland-region, oplyser den lokale viceguvernør. Journalistens chauffør siger, at bortførelsen, der blev gennemført af tre mænd med AK-47-rifler, fandt sted 70 km øst for havnebyen Bosasso. Ifølge chaufføren, Omar Ahmed, kræver bortførerne 70.000 dollar i løsesum. Den bortførte journalist, Gwenlaouen Le Gouil, 32, var kommet til Somalia for at lave en videoreportage om de somaliere, der, ofte med livet som indsats, flygter i både over Aden-bugten til Yemen. Le Gouil blev tidligere i år hædret med den franske Albert Londres-journalistpris.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her