Note
Læsetid: 1 min.

Ingen hviderussisk union med Rusland

Udland
15. december 2007

Putins besøg i Hviderusland fredag munder ikke, som nogle iagttagere ventede, ud i et udkast til en unionstraktat mellem de to tidligere sovjetrepublikker. Det fastslår en hviderussisk regeringstalsmand. Øverst på dagsordnen på mødet mellem Vladimir Putin og kollega Aleksandr Lukasjenko var gas- og olieleverancer fra Rusland og en traktat om øget handelssamarbejde - blandt andet inden for medicinalindustrien og bank- og finanssektoren. I Putins første periode som præsident var der et nært forhold mellem de to præsidenter. Men i de senestepar år er forholdet kølnet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her