Læsetid: 1 min.

Obama forbi Hillary i New Hampshire

15. december 2007

Cirka tre uger før primærvalget i New Hampshire overhaler den demokratiske senator Barack Obama sin kollega og partifælle Hillary Clinton. Det viste en meningsmåling fredag. Obama får 32 procent i tilslutning mod 31 procent til Clinton forud for primærvalget i New Hampshire den 8. januar. Tidligere på ugen har andre opinionsundersøgelser vist, at Hillary Clintons forspring skrumper hastigt i New Hampshire. I september havde hun et forspring på 20 procentpoint. New Hampshire er anden delstat i nomineringsprocessen i USA. Først kommer Iowa den 3. januar. ritzau/Reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu