Note
Læsetid: 1 min.

OPEC fastholder olieproduktion

Udland
6. december 2007

De Olieeksporterende Landes Organisation (OPEC) besluttede på et møde i Abu Dhabi i går at fastholde produktionen på det nuværende niveau. Der var ellers overvejelser i organisationen om en forøgelse af produktionen med en halv million tønder olie om dagen, men konklusionen blev at fastholde status quo. Senioranalytiker Arne Lohmann fra Danske Markets vurderer, at baggrunden for beslutningen om at holde produktionen nede bl.a. skyldes, at priserne siden slutningen af november er faldet fra rekordniveauet 99 dollar per tønde råolie til omkring 90 dollar per tønde.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her