Læsetid: 1 min.

Partier vil have tidligt valg

20. december 2007

Litauens premierminister bakker op om, at landets borgere skal til stemmeurnerne tidligere end det planlagte valg i oktober 2008. Premierminister Gediminas Kirkilas' mindretalsregering kæmper med stigende inflation, et forsinket forsøg på at gøre sig energi-uafhængig af Rusland og en ukontrollerbar opposition. I går tilsluttede premierministerens socialdemokratiske parti sig de fire største oppositionspartier i ønsket om at fremrykke valget. Kirkilas sagde, at afstemningen om at opløse parlamentet kan komme fredag eller efter jul. Valget skal afholdes senest tre måneder efter, at parlamentet er opløst.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu