Note
Læsetid: 1 min.

Serbien nærmere EU uanset Mladic

Udland
21. december 2007

Kosovos selvstændighed kan ikke 'holdes tilbage'. Til gengæld kan Serbien komme et stort skridt nærmere EU-medlemskab, også selvom den krigsforbrydersigtede Ratko Mladic ikke fanges forinden. Det sagde Sloveniens udenrigsminister Dimitrij Rupel torsdag på et pressemøde i Bruxelles forud for det slovenske EU-formandskab i 2008. "Det er klart, at visse ting ikke kan holdes tilbage. EU og Kosovo må på en rimelig måde og uden afpresning enes om, hvad der nu skal ske," sagde Rupel og henviste til onsdagens sammenbrud i forhandlingerne i FN's Sikkerhedsråd.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her