Læsetid: 1 min.

Uafhængig senator støtter McCain

18. december 2007

John McCain fik mandag opbakning til sine bestræbelser på at blive republikanernes præsidentkandidat af en anden politisk enspænder, Connecticut-senatoren Joseph Lieberman. Han baserer sin støtte på deres fælles holdning til USA's udenrigspolitik. "Jeg ved, at det ikke er almindeligt, at en person, der ikke er republikaner, giver sin opbakning til en republikansk præsidentkandidat. Og hvis dette var normale tider og et normalt valg, ville jeg nok ikke været nået til dette standpunkt. Men dette er ikke almindelige tider, hedder det i en erklæring fra Lieberman.

ritzau/AP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu