Note
Læsetid: 1 min.

Carrefour beklager at kunder blev trampet ihjel i Kina

Udland
3. januar 2008

Den franske supermarkedsgigant Carrefour har nu givet en offentlig undskyldning, efter at tre mennesker i november blev trampet ihjel i et af deres supermarkeder i Kina, mens 31 blev sårede. Butikken i byen Chongqing fejrede 10 års fødselsdag ved at sætte madolie på tilbud. Prisen på spiseolie er tredoblet på et år, så mange hundrede mødte op og pressede på for at komme først, da Carrefour solgte rapsolie 20 procent billigere. Carrefour er blevet dømt til at betale en bøde på 500,000 yuan - ca. 68.000 dollar - og de kinesiske myndigheder har forbudt tidsbegrænsede udsalg på fødevarer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her