Note
Læsetid: 1 min.

Castros fremtid afgøres snart

Udland
21. januar 2008

Det cubanske parlament beslutter 24. februar, om den sygdomssvækkede Fidel Castro skal vende tilbage til præsidentposten eller ej. Det siger Fidel Castros bror Raúl Castro, som er fungerende leder. Raúl Castro kom med nyheden, mens over otte millioner cubanere gik til det valg, som gælder den nye sammensætning i parlamentet, som kaldes Nationalforsamlingen. Der har længe været rygter om, at Cuba skal have en ny permanent leder end den 81-årige Fidel Castro. Hvis ikke Fidel Castro genindtager præsidentposten, bliver den formentlig besat af den 76-årige Raúl Castro, som er vicepræsident og forsvarsminister.

ritzau/AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her