Note
Læsetid: 1 min.

EU vil sende 3.500 soldater på fredsmission

Udland
12. januar 2008

EU er parat til at indlede en fredsbevarende mission i Tchad og i Den Centralafrikanske Republik (CAR) fra midten af februar, efter at medlemstater har tilbudt at stille manglende udstyr til rådighed for en styrke, oplyste en EU-diplomat i går. "EU's militære eksperter har holdt møde, og for første gang er konklusionen, at de har det, som skal bruges til operationen," siger diplomaten, som fortalte, at Frankrig, Belgien og Polen havde fremsat tilbuddene om at komme med det manglende udstyr. Ifølge diplomaten vil missionen komme til at omfatte over 3.500 soldater.

ritzau/AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her