Note
Læsetid: 1 min.

Rekordlav opbakning til de borgerlige

Udland
22. januar 2008

Sveriges konservative statsminister, Fredrik Reinfeldt, og hans højreorienterede firepartiregering har det ikke let for tiden. Regeringspartierne er lidet populære blandt de svenske vælgere, og alle fire partier har mindre opbakning end ved valget for halvandet år siden. Det viser den seneste meningsmåling foretaget af instituttet Sifo, som blev offentliggjort i weekenden i flere svenske aviser. De fire regeringspartier bakkes op af 39,9 pct. af vælgerne, mens den socialdemokratiske ledede opposition støttes af 56,3 pct. Socialdemokraterna har alene 43,1 pct. af vælgerne bag sig. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her