Læsetid: 1 min.

Retssag mod Zuma i august

2. januar 2008

Det er nu bekræftet, at der bliver gennemført en retssag om korruption mod det regerende ANC-partis leder, Jacob Zuma. Den øverste anklagemyndighed i Sydafrika oplyste i går, at retssagen begynder i august. "En stævning er blevet udstedt om en retssag ved overretten i Pietermaritzburg med start den 4. august," hedder det i en erklæring. Jacob Zuma blev valgt til ny formand for ANC i sidste måned efter en opslidende duel med den hidtidige ANC-leder, Thabo Mbeki, som også er Sydafrikas præsident. Korruptionssagen mod Zuma kan skade hans mulighed for at blive landets næste præsident ved valget i 2009.

ritzau/Reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu