Læsetid: 1 min.

Senatsformand skal danne ny regering

31. januar 2008

Italiens præsident, Giorgio Napolitano, anmodede i går formanden for Senatet, Franco Marini, om at danne en overgangsregering. Beslutningen kommer, efter at Napolitano i flere dage har haft konsultationer for at finde en løsning på den politiske krise i landet. I sidste uge måtte Italiens centrumvenstre-regering under premierminister Romano Prodi træde tilbage efter at have tabt en tillidsafstemning i Senatet. Napolitano blev tirsdag kraftigt opfordret til at udskrive nyvalg af den tidligere premierminister Silvio Berlusconi. Dette afviste præsidenten dog.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu