Note
Læsetid: 1 min.

Storbritannien trodser forbud

Udland
15. januar 2008

Storbritannien trodser et russisk forbud og genåbner sit officielle kulturelle kontor i Sankt Petersborg, Det Britiske Råd. Ruslands udenrigsministerium har ellers meddelt Storbritannien, at rådet skal lukke sine regionale kontorer i Sankt Petersborg og Jakatarininburg, men Stephen Kinnock, leder af kontoret i Sankt Petersborg, siger, at rådet agter at fortsætte sit arbejde. Det har fået udenrigsministeriet i Mos-kva op ad stolen. Ministeriet kalder det en "overlagt provokation" og vil nu holde op med at udstede visa til britiske diplomater, som arbejder på Det Britiske Råds kontorer i Ruslands regioner.

ritzau/Reuters

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her