Note
Læsetid: 1 min.

Terrorplaner mod metroer

Udland
28. januar 2008

Muslimske ekstremister, der blev anholdt i Barcelona forrige weekend, havde planer om at slå til mod den offentlige transport - særligt metroer - rundt om i Europa. Det skriver den spanske avis El Pais med henvisning til udsagn fra en af de påtænkte selvmordsbombemænd. Den al-Qaeda-inspirerede celle stod foran at slå til mod metroen i Barcelona samt andre mål i Spanien, Tyskland, Frankrig, Portugal og Storbritannien, siger den ene af de anholdte, der har besluttet at samarbejde med politiet. Oplysningerne fra informanten førte i sidste weekenden til anholdelsen af 14 terrormistænkte pakistanere og indere.

ritzau/Reuters

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her