Note
Læsetid: 1 min.

Ahmadinejad til Bagdad

Udland
15. februar 2008

Forholdet mellem de gamle fjender Irak og Iran bliver stedse varmere. En irakisk regeringstalsmand sagde i går, at den iranske præsident, Mahmoud Ahmadinejad, kommer på besøg i Bagdad den 2. marts. Det bliver det første besøg af en iransk leder i Irak nogensinde. De to lande var i krig med hinanden i 1980-1988, mens Saddam Hussein var Iraks præsident, og Irans leder var ayatollah Khomeini. Ahmadinejads besøg i Iran varer i to dage. Han skal mødes med den irakiske præsident, Jalal Talabani, og premierminister Nuri al-Maliki. Der vil være en række ministre med i Ahmadinejads følge.

ritzau/Reuters

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her