Læsetid: 1 min.

Bush kræver folkemord i Darfur stoppet

20. februar 2008

USA's George W. Bush opfordrer alle nationer i verden til at optrappe bestræbelserne på at stoppe folkemordet i Sudans krigshærgede Darfur-region. "USA vil gå forrest ved at betale for uddannelsen af afrikanske fredsstyrker," sagde han i går i Rwandas hovedstad, Kigali. Efter at have besøgt et mindesmærke for hutuernes folkemord på tutsierne i 1994 sagde Bush, at læren fra Rwanda må være, at det onde overalt på verden skal konfronteres. Derfor er USA parat til at bruge sanktioner og andre pressionsmidler for hjælpe med at få løst konflikten i Darfur.

ritzau/Reuter

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu