Note
Læsetid: 1 min.

EU-fredsstyrke til Tchad i næste uge

Udland
9. februar 2008

EU's meget forsinkede fredsbevarende mission i det østlige Tchad håber at genoptage udstationeringen af soldater i næste uge, sagde en talsmand for EUFOR-styrken i går. Indsættelsen af styrken blev midlertidig sat i bero i forbindelse med voldsomme kampe i den tchadiske hovedstad.

"Vi arbejder meget hårdt med planlægningen for at kunne genoptage vore flyvninger til Tchad i næste uge," siger oberstløjtnant Philippe de Cussac. EU havde håbet at kunne begynde indsættelsen af dets 3700 fredsbevarende soldater i det østlige Tchad i sidste uge.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her