Læsetid: 1 min.

Fandt kort over tegners hus

Udland
14. februar 2008

Mens Politiets Efterretningstjeneste herhjemme mener at have forhindret drabet på den danske Muhammed-tegner Kurt Westergaard, beslaglagde de svenske myndigheder allerede i november et kort over tegneren Lars Vilks' hus ved en ransagning i Skåne. Det beretter avisen Dagens Nyheter, som også kan fortælle, at der ved samme lejlighed blev fundet dokumenter med oplysninger om militære natkikkerter. Men hverken politiet i Skåne eller Lars Vilks blev informeret om fundet. Lars Vilks blev udsat for flere mordtrusler, da han i juli i fjor skulle udstille billeder af muslimernes profet Muhammed afbildet som en hund.

ritzau/TT

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her