Note
Læsetid: 1 min.

Forsat mange protester mod Danmark

Udland
23. februar 2008

Demonstrationerne mod de danske Muhammedtegninger blussede atter op efter fredagsbønnen i både Afrika, Asien og Mellemøsten. Halvanden uge efter, at 16 danske aviser genoptrykte tegningerne af profeten, er der forsat stor vrede over handlingen blandt muslimer, der føler sig forhånet. I Sudan samledes 200 mennesker i det centrale Khartoum. Samtidig opfordrede de til, at Osama bin Laden angriber København. Også i Pakistan i millionbyen Karachi deltog omkring 150 demonstranter på gaden. I Gazastriben var der i går afbrændinger af danske flag og 150 folk samlet.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her