Note
Læsetid: 1 min.

Nye protester mod tegning

Udland
1. marts 2008

Den tredje fredag efter danske avisers genoptryk af en Muhammedtegning var endnu en gang præget af demonstrationer i den muslimske verden. I Pakistan blev muslimernes traditionelle fredagsbøn fulgt op af protester mod Danmark i byerne Karachi, Quetta, Multan, Hyderbabad, Rawalpindi samt i hovedstaden Islamabad. Flere af demonstrationerne var arrangeret af to af Pakistans muslimske partier, Jamiat Ulma-e-Islam og Jamaat-I-Islami. Uropoliti blev sat ind, da de 300 demonstranter, alle studenter fra Islamabads Quaid-e-Azam-universitet, forsøgte at marchere mod den danske ambassade.

ritzau/dpa

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her