Note
Læsetid: 1 min.

Sharifs og Bhuttos partier går sammen

Udland
22. februar 2008

Pakistans tidligere premierminister Nawaz Sharif meddelte i aftes, at hans parti vil danne en koalitionsregering med Pakistans Folkeparti, den dræbte Benazir Bhuttos parti. "Vi vil samarbejde om at danne en regering både i hovedstaden og i provinserne," sagde Sharif, der står i står i spidsen for Pakistans Muslimske Liga, efter forhandlinger med Bhuttos enkemand, Asif Ali Zardari. De to forhenværende premierministre Bhutto og Sharif var indædte rivaler, og deres partier har tidligere heller ikke just været på talefod. Men nu skulle stridighederne være fortid.

ritzau/AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her