Læsetid: 1 min.

Siemens fyrer 6.800 ansatte

28. februar 2008

Elektronikgiganten Siemens vil skille sig af med 6.800 medarbejdere i Siemens SEN-afdelingen. 3.800 job i koncernen skal helt fjernes, deraf op til 2.000 i Tyskland, skriver avisen Süddeutsche Zeitung. Yderligere 3.000 stillinger skal fjernes gennem frasalg og partnerskaber, det berører omkring 1.200 stillinger i Siemens' hjemland Tyskland, skriver Spiegel. Formålet er at strømline Siemens SEN, der er sat til salg. "Vi vil påbegynde ombygning af SEN og sanering under Siemens' kontrol og på denne måde sikre, at de personelle ændringer i forbindelse med saneringen sker på en så social acceptabel måde som mulig," siger Siemens' finansdirektør, Joe Käser, til Süddeutsche Zeitung. Børserne reagerede straks og aktiekursen steg.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu