Note
Læsetid: 1 min.

Slovakker holder EU som gidsel

Udland
9. februar 2008

Den slovakiske opposition har taget EU og reformtraktaten som gidsel. I protest mod en anden lov valgte oppositionen torsdag at boykotte den parlamentsafstemning, som kunne ratificere reformtraktaten - Lissabon-traktaten - i Slovakiet. Det har angiveligt vakt bekymring i Bruxelles, og ikke uden grund, vurderer Sebastian Kurpas, som er ekspert i Lissabon-traktaten. "Alle sigter imod en hurtig ratificering, der kan sende et klart signal til irerne om, at det går som planlagt," siger han. EU holder vejret, fordi irerne som de eneste skal stemme om traktaten.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her