Læsetid: 1 min.

Terroraktion dræber tre

Udland
5. februar 2008

Israel blev i går rystet af et selvmordsangreb, som var det første i landet siden 29. januar sidste år. To selvmordsbombemænd og en israelsk kvinde blev dræbt ved terroranslaget, mens omkring ni personer blev såret.

Angrebet fandt sted i Dimona i det sydlige Israel i et indkøbscenter. De to attentatmænd kom fra Gazastriben, hvorfra de indtil søndag i 12 dage havde kunnet spadsere over grænsen til Egypten. Flere hundrede palæstinensere har benyttet lejligheden til at gå over grænsen, og det har fået frygten for angreb i Israel til at stige, da det tillod militante palæstinensere at komme ind i Israel igennem den egyptiske Sinai-ørken.

ritzau/AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her