Note
Læsetid: 1 min.

Anholdelser med link til dansk terrorsag

Udland
29. marts 2008

Fire mænd blev for en uge siden anholdt i Bosnien under mistanke for terrorplaner. Under en ransagning af de fire anholdtes bopæle fandt politiet både bombemanualer, anti-tankminer og lasersigter. Den formodede leder blandt dem har angiveligt stået i tæt kontakt til svensk-bosnieren ’Maximus’, der er dømt i forbindelse med den såkaldte Glostrupsag. ’Maximus’ og dansk-tyrkeren Abdulkadir Cesur er dømt for forsøg på terror i Bosnien. I Danmark blev fire unge mænd tiltalt for at have samarbejdet med dem, og en af dem blev i februar idømt syv års fængsel.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her