Note
Læsetid: 1 min.

Cypriotiske ledere mødtes

Udland
22. marts 2008

Politiske ledere fra det delte Cypern mødtes i går til samtaler om øens fremtid. Mødet er det første mellem græsk-cyprioternes nye præsident, Demetris Christofias, der blev valgt i februar, og tyrkisk-cyprioternes leder, Mehmet Ali Talat. De to ledere havde følgeskab af ledende rådgivere, sagde FN's udsending i Cypern Michael Møller, der var vært for mødet. Demetris Christofias lovede under sin valgkamp at forbedre forholdet til tyrkerne på den nordlige del af øen, der har været delt i 34 år. Iagttagere venter ikke noget gennembrud i retning af en genforening af øen lige med det første.

AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her