Note
Læsetid: 1 min.

Flere soldater til Afghanistan

Udland
27. marts 2008

Den franske præsident, Nicolas Sarkozy, er parat til at øge antallet af franske soldater i Afghanistan. I en tale i det britiske parlament i går sagde præsidenten, at han vil fremsætte sit tilbud om flere soldater i næste uge, når NATO holder topmøde i Bukarest i Rumænien. Præsidenten sagde ikke, hvor mange soldater Frankrig vil sende til Afghanistan. Men i sidste uge skrev den britiske avis The Times, at Frankrig overvejer at sende yderligere 1.000 soldater til det krigshærgede land. I øjeblikket er der 1.900 franske soldater i Afghanistan. Sarkozy skal i dag drøfte situationen i Afghanistan med den britiske premierminister, Gordon Brown.

ritzau/AP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her