Note
Læsetid: 1 min.

Kroatien er måske klar til EU næste år

Udland
14. marts 2008

EU-Kommissionens formand, Jose Manuel Barroso, lægger op til, at Kroatiens optagelses-forhandlinger med EU slutter allerede i november 2009. Hidtil har 2010 været sat som dato. Ifølge Barroso bør det være muligt at færdiggøre "de tekniske forhandlinger" næste år. Det sagde han efter et møde i Bruxelles i formiddag med den kroatiske premierminister Ivo Sanader. Det kroatiske parlament ophævede tidligere i dag et fiskeriforbud i Adriaterhavet, som i den grad har generet nabolandet Slovenien og lagt en bremse på de kroatiske optagelsesforhandlinger.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her