Læsetid: 1 min.

Kroatisk journalist dødstruet

Udland
4. marts 2008

En kroatisk journalist, der afslører kroatiske krigsforbrydelser begået i 1990'erne, har modtaget en dødstrussel, skriver journalist-organisationen IFEX. Truslen kommer efter den krigsforbrydermistænkte Branimir Glavas er blevet valgt ind i det kroatiske parlament. Et flertal af medlemmerne stemte for, at hans varetægtsfængsling i den igangværende krigsforbryder-retssag mod ham skulle ophæves. Fra hans nye stilling har han ifølge World Association of Newspapers indgivet en klage mod den kroatiske avis Feral Tribune for at have krænket hans ære.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her