Note
Læsetid: 1 min.

Løkke beskyldt for overforbrug

Udland
15. marts 2008

Er det i orden, at politikere går på diskotek, køber øl og cigaretter og betalingsfilm på hotelværelset for skatteborgernes penge? Det syntes finansminister Lars Løkke Rasmussen (V) tilsyneladende, da han var amtsborgmester for Frederiksborg Amt fra 1998-2001.

Tidigere amtsrådsmedlem i Frederiksborg Amt og nuværende borgmester i Hørsholm, Uffe Thorndahl (K), som har kigget i bilag og fundet "privatforbrug" for 25.000 kroner. Lars Løkke Rasmussen "fortryder ingenting" og mener, at tingene skal ses i forhold til den tid, de skete i.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her