Note
Læsetid: 1 min.

Obama-rådgiver går af

Udland
8. marts 2008

Samantha Power træder ud af Barack Obamas valgkampagne. Det sker, efter at hun i et interview med den britiske avis The Scotsman har kaldt Hillary Clinton for "et monster". Clinton kæmper med Obama om at blive de amerikanske demokraters præsidentkandidat. Sagen skabte i går betydelig opstandelse i valgkampen, og i første omgang forsøgte Obama-lejren at komme ud af klemmen ved at udsende en erklæring, hvori Samantha Power undskylder for bemærkningen. Men i aftes meddelte Obamas kommunikationschef, at Power selv har besluttet at forlade sin post som rådgiver for Obama i udenrigspolitiske anliggender.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her