Note
Læsetid: 1 min.

OPEC øger ikke olieproduktion

Udland
5. marts 2008

Ministre fra de olieproducerende lande i OPEC insisterede mandag på, at de ikke har i sinde at øge olieproduktionen, mens priserne på råolien nåede op på en ny rekord tæt ved 104 dollar. OPEC's formand, Algeriets energiminister Chakib Khelil, sagde, at de 13 lande i OPEC, der producerer 40 procent af verdens olie, ikke vil overveje en øget produktion på deres officielle møde i Wien i dag. Kuwaits olieminister, Mohammad al-Olaim, gav udtryk for det samme synspunkt. Saudi-Arabiens olieminister, Ali al-Nuaimi, hvis land er verdens største olieproducent, afviste at tale til pressen ved sin ankomst til Wien.

ritzau/AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her