Note
Læsetid: 1 min.

Terror kaster skygge over nyt parlament

Udland
12. marts 2008

Den lyse udsigt til en ny pakistansk regering blev i går indhyllet i terrorens skygge, da to selvmordsbombere i landets næststørste by, Lahore, tog mindst 26 mennesker med sig i døden. Mindst 175 blev yderlige såret. Angrebene kom samme dag, som præsident Pervez Musharraf offentliggjorde, at han den 17. marts indkalder Pakistans nyvalgte parlament til konstituerende møde. Tirsdagens to selvmordsbombere blev detoneret i to biler midt i Lahores morgentrafik. "Det er det værste angreb, jeg nogensinde har set," sagde den lokale politichef, Malik Mohammad Iqbal.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her