Læsetid: 1 min.

USA sænker renten med 0,75 procentpoint

19. marts 2008

Den amerikanske centralbank (FED) har sænket USA's toneangivende rente med 0,75 procentpoint. Dermed er renten nede på 2,25 procent - det laveste niveau siden februar 2005. Det er en betydelig rentesænkning, men alligevel mindre, end mange analytikere havde forventet. Økonom i Jyske Bank Kim Fæster er skuffet over den beskedne rentesænkning: "Der har været en diskussion om, hvorvidt FED handler uafhængigt af markedet. Men det er ikke det rette tidspunkt for FED at demonstrere sin uafhængighed af et meget nervøst marked," siger Kim Fæster.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu