Note
Læsetid: 1 min.

10 oppositionsfolk dræbt

Udland
21. april 2008

10 medlemmer af oppositionen i Zimbabwe er blevet dræbt af præsident Robert Mugabes tilhængere siden det omstridte præsident- og parlamentsvalg i det kriseramte afrikanske land for tre uger siden. Det oplyser oppositionspartiet Bevægelsen for Demokratisk Forandring, MDC.

"Jeg kan bekræfte, at 10 af vores medlemmer har mistet livet - fire af dem i løbet af de seneste par dage - som følge af politisk vold, begået af det regerende partis tilhængere oven på valget," siger MDC's talsmand, Nelson Chamisa.

Samme oplysninger blev i dag fremsat af MDC's generalsekretær, Tendai Biti, under et besøg i Sydafrika.

Reuters

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her