Note
Læsetid: 1 min.

20 dræbt af bombe ved bisættelse i Irak

Udland
5. april 2008

En bombe kostede i går morgen mindst 20 mennesker livet i den irakiske provins Diyala. Bomben eksploderede under begravelsen af en lokal politimand, siger en talsmand for politiet i byen Al-Sadiyah. Ud over de dræbte blev mindst 23 mennesker såret ved eksplosionen. Ingen har taget ansvaret for hændelsen, men væbnede medlemmer af terrorbevægelsen al-Qaeda er aktive i området. Samtidig afviste USA's øverstkommanderende i Irak, general David Petraeus, at trække et større antal soldater hjem efter juli. Tirsdag rapporterer han til Kongressen iUSA om Irak.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her