Læsetid: 1 min.

Cheminova tjener på madkrisen

24. april 2008

Knapheden på mad skubber også prisen i vejret på de kemikalier, der kan øge udbyttet på verdens marker. Og her er den gamle danske kemivirksomhed Cheminova leveringsdygtig. Virksomhedens største enkeltprodukt Glyfosat - der i kemigiganten Monsantos varekatalog hedder Roundup - er alene i det forløbne år blevet 100 procent dyrere på mange centrale markeder. Virksomhedens moderselskab Auriga Industries steg tirsdag hele 10 procent på børsen efter et overraskende positivt kvartalsregnskab.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu