Note
Læsetid: 1 min.

FN glad for fremskridt på den delte ø

Udland
3. april 2008

Det delte Cypern er et skridt nærmere en genforening. I dag åbner den symbolske Ledra-grænseovergang i hovedstaden Nicosia. Grænseovergangen, som ligger i det centrale Nicosia, var en af de første, der blev lukket under de græsk-tyrkiske uroligheder i 1963. Åbningen af grænsen er et direkte resultat af et møde, som Cyperns nye præsident, Demetris Christofias, langfredag holdt med den tyrkisk-cypriotiske leder, Mehmet Ali Talat.

"Jeg er sikker på, at begge sider med vores hjælp vil finde frem til en løsning," siger FN's udsending B. Lynn Pasco.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her