Læsetid: 1 min.

Højesteret afviser opposition

15. april 2008

Heller ikke ved at gå rettens vej lykkedes det i går oppositionen i Zimbabwe at få offentliggjort resultatet af præsidentvalget for over to uger siden. Landets højesteret afviser et krav fra oppositionen om at offentliggøre resultatet.

Ifølge oppositionspartiet Bevægelsen for Demokratisk Forandring vandt oppositionens præsidentkandidat, Morgan Tsvangirai, valget den 29. marts, og han fik endda over 50 procent af stemmerne, så han undgår en anden valgrunde.

Andre iagttagere siger, at præsident Robert Mugabe tabte, men med en mindre margin.

Reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu