Læsetid: 1 min.

Højesteret: Klage er en hastesag

9. april 2008

Zimbabwerne må fortsat vente på at få svar på, hvem der vandt præsident- og parlamentsvalget for 10 dage siden. Men landets højesteret er helt med på, at det haster med at få afgjort oppositionens klage over, at valgkommissionen hidtil har tilbageholdt valgresultatet. "Jeg mener, der er tale om en hastesag, og at behandlingen af den bør fortsætte," sagde højesteretsformand Tendai Uchena i går. MDC's leder, Morgan Tsvangirai, rejste mandag til Sydafrika for at bede det store naboland og det internationale samfund om støtte i opgøret med præsident Mugabe.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu