Note
Læsetid: 1 min.

Petraeus: Betydelige fremskridt

Udland
9. april 2008

USA's øverstkommanderende i Irak, general David Petraeus, fortalte i går Kongressen, at der er gjort "betydelige, men ujævne" fremskridt i Irak. Petraeus og USA's Bag-dad-ambassadør, Ryan Crocker, var mødt op for at præsentere deres anbefalinger for den militære indsats i Irak. Petraeus bad om, at den planlagte tilbagetrækning af kampstyrker i juli udsættes i halvanden måned. På det tidspunkt skal den ekstra styrke, som blev indsat sidste år for at stoppe en voldsbølge i Bagdad, trækkes hjem. Her bør man stoppe op, før flere kampstyrker sendes hjem, sagde Petraeus.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her